Kurerkørsel

Er du på udkig efter et sikkert transportfirma, som kan transportere småt som stort for dig? Hvis du tilmed ønsker, at distributionen skal foregå i området nær Viborg og Vesthimmerland, er Harald Jacobsen og Sønner A/S den helt rette virksomhed for dig. Vi har også partikørsel i hele Danmark, Nord Tyskland og Syd Sverige.

Vi udfører vi kurerkørsel efter dine behov, og med mange års erfaring i branchen kan vi udføre arbejdet med præcision og nøjagtighed. Herunder tilbyder vi hasteleverancer, så dine varer er fremme i god tid.

Vi håndterer dine varer med forsigtighed

Vi bestræber os altid på at udføre kurerkørsel af dine varer med forsigtighed. Derfor er vores sikkerhed altid i top, så hverken dine varer eller vores vognmænd kommer til skade. Vi tilbyder alle former for kurerkørsel, hvad end du ønsker flytning af dokumenter, godstransport, varetransport eller mindre forsendelser.

Vi kender distributionsområdet godt, hvilket er din garanti for en hurtig levering, hvor vi bestræber sig på at overholde aftaler. Ligeledes har vi mange års erfaring i branchen, hvor de gennem en lang årrække har betjent mange forskellige kunder, samt mange former for kurerkørsel. Dette er ligeledes din garanti for en god service og dermed en god og gennemført kurerkørsel.

Et godt tilbud på kurerkørsel

Med et solidt greb om fragtbranchen står vores ca. 30 dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med kurerkørsel.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud på kurerkørsel. Du kan kontakte os på telefon 86 61 11 88 eller på e-mail fragt@haraldjacobsen.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os